bg | en

Знаете ли, че всяка среща започва с усмивка?

Нашата мисия е да дадем на нашите пациенти усмивката, за която мечтаят.

Красивата усмивка означава здраве, а естетичната стоматология е стоматология на красотата.

Суета?

ismileЖеланието да изглеждаш привлекателен вече не се приема за признак на суета. В един икономически и социално конкурентен свят, красотата е необходимост.

Дефиницията на естетичен е „оценяващ, отговорен за или посветен на красивото; имащ чувство за красота...". Всеки от нас има своя представа за красивото. Нашето собствено изразяване, интерпретиране и опит го правят индивидуално, но все пак то е в голяма степен повлияно от културата и представата за собственото „аз". Съвременната култура – медии, телевизия, кино, издига в култ красотата, олицетворявана от идеализирани образи, модели, актьори, певци. Те поставят изключително високи стандарти за физическа красота, често недостижими за обикновените хора. Общата публика, обаче, вече е напълно наясно за множеството „подобрения", които се правят на природните дадености. Лицето е най-показваната част от тялото, то е образът на душата, а устата е отличителна черта, така че върху зъбите се фокусира много голямо внимание.

Има множество изследвания, доказващи, че по-добре изглеждащите хора печелят по-престижни и добре платени работни места; добре изглеждащите деца получават по-високи оценки в училище; дори красивите престъпници получават по-леки присъди. Обществото си избира лидери, които да поставят стандарти за красота, облекло, поведение. Естетичната стоматология създава красота, подобрява себевъзприятието и дава самоувереност, но тя трябва винаги да е неразривно свързана с добрата дентална практика и да е ключ към постигането на добро дентално здраве. Възможностите и ограниченията й трябва да бъдат добре обяснени на пациентите от дентални лекари, които са добре запознати с всички процедури, методи и материали.

Естетичната стоматология изисква особено внимание към желанията на пациента и лечение на неговите индивидуални проблеми. Тя е изкуство, което подобрява не само денталното здраве, но и социализацията и личната реализация.

Днес естетичната стоматология се гради върху една стабилна основа: цялостно подобряване на оралното здраве на пациента.

Искате ли да се усмихвате по-уверено? Искате ли усмивката за която винаги сте мечтали?

Потърсете ни – една консултация не боли!

Адрес: гр.София, жк. Стрелбище, ул. Нишава 123
Тел: +359 02 869 11 96, +359 877 406 208
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работни дни от 8:00 до 17:00 часа
Събота и Неделя почивен ден