bg | en

Керамични коронки и мостове

Металната основа на металокерамиката намалява преминаването на светлината през конструкцията, както и води до йонно оцветяване на венците от метала. Това в голяма степен компрометира естетиката. В допълнение, някои пациенти могат да имат алергични реакции или чувствителност към метала. Тези недостатъци създадоха предпоставка за развитието на нови изцяло керамични системи, които не съдържат метал и притежават висока устойчивост.Чрез изцяло керамичните корони възстановяването на вашите зъби е на практика незабележимо.

Чистата керамика дава възможност за идеална естетика, топъл неутрален цвят и пълно съхранение на морфологията и цвета на венеца. Технологията с цирконий позволява дори и най-големите мостови конструкции да бъдат изцяло керамични.

В нашата клиника Вие ще усетите разликата защото прецизната изработка и Вашата красива усмивка са най-важното в нашата работа.

Керамични коронки и мостове Керамични коронки и мостове Керамични коронки и мостове Керамични коронки и мостове Керамични коронки и мостове Керамични коронки и мостове

Адрес: гр.София, жк. Стрелбище, ул. Нишава 123
Тел: +359 02 869 11 96, +359 877 406 208
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работни дни от 8:00 до 17:00 часа
Събота и Неделя почивен ден