bg | en

Професор К. Куртев

Професор К. КуртевМоите сериозни проблеми със зъбите възникнаха след преместването ми в САЩ. Независимо от високотехнологичното оборудване, уникални техники и процедури, поради некомпетентни интервенции в три различни клиники на Бостън, загубих част от предните си зъби, както и доверието в ‘тясно’ профилираните стоматолози. Поради лошото хранене се появиха здравословни проблеми, говорът ми се промени и консултациите със студентите ми ставаха критични. При обсъждането на вариант за изход в Tufts MedicalCenter, имах големия шанс да срещна доктор Стоян Митев който беше на една от краткосрочните си специазизации в различни унивеситетски клиники на САЩ. Вместо три импланта по ‘Стахановска процедура’ за $ 10,000 и „работа на парче” д-р Митев видя „голямата картина” и предложи пълно решение на моя проблем, съобразено с наличните зъби и структурата на костта ми.

Само за шест седмици в “Smile clinic”, София невъзможното в Бостон се случи: здрави и бели зъби, уверена усмивка, липсват неизбежните бръчки около устата и което е по-важно – възвърна ми се самочуствието и удоволствието от работата със студентите, която така обичам. И всичко това на невероятно приемлива цена!

Благодаря ти д-р Тони, благодаря ви д-р Георгиева – за високата професионалност, отговорност и качество на услугите, предлагани в "Smile Clinic".

Адрес: гр.София, жк. Стрелбище, ул. Нишава 123
Тел: +359 02 869 11 96, +359 877 406 208
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Работни дни от 8:00 до 17:00 часа
Събота и Неделя почивен ден